Sobry fotografie-bedrijfsfotografie | Wie
Bedrijfsfotografe Pascale Sobry uit Mechelen Bedrijfsfotografe Pascale Sobry vertaalt uw activiteiten en knowhow in sprekende beelden. Haar drang om uw bedrijf echt te verstaan resulteert in beelden van topkwaliteit.
wie, bedrijfsfotograaf, bedrijfsfotografie, evnetfotografie, evenfotograaf, Pascale, Sobry, Mechelen
341
page-template-default,page,page-id-341,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wie

 

Sobry Bedrijfsfotografie is het bedrijf van Pascale Sobry, bekroond fotograaf uit Mechelen. Zo haalde ze National Geographic Scheurkalender met maar liefst vier foto’s en won ze heel wat belangrijke fotowedstrijden.

 

 “Ik hou ervan om vakmanschap op vakkundige wijze in beeld te brengen.”  Pacale Sobry

 

“Vanwaar mijn passie voor bedrijfsfotografie? Ik woonde als kind samen met mijn ouders bij mijn grootouders. Mijn grootvader was een meubelmaker met een groot atelier achterin de tuin. Hier bracht ik als kind vele uren door. Hier ontstond ook mijn fascinatie voor machines, gereedschappen, productieprocessen en … vakmanschap. Het was een geweldige ervaring om het proces van boom tot kast live mee te maken. Die sfeer, die geur, de machines en het hout: het atelier had iets magisch. Tijdens mijn fotografie-opleiding heb ik die beleving meermaals vastgelegd. De basis voor mijn latere roeping was gelegd.”

 

“Ik hou van details en niet-alledaagse standpunten. Dit levert vaak de spannendste beelden op. Beelden die de essentie van vakmanschap en bedrijfscultuur vatten. Beelden die anders zijn dan die van de concurrentie. Omdat uw bedrijf anders is dan uw concurrenten.”

 

Een briefing? Een uitdaging?

Contacteer Pascale